Det blir aldrig som man tänkt sig.

Skit, fuck, damn.

Midsommar igår då. Hade en väldigt bra kväll tills en viss person förstörde de, totalt.

Over and out

Juste..

TAGGARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Det här är en sång, för alla kvinnor.

Sitter och lyssnar på musik och insåg precis hur mycket störd musik jag har på min ipod.. Jag måste vara den med bredast musiksmak! lyssnar på allt från Elvis (<3) till the lonely island och dolly parton. Min senaste favorit är Adele, älskar alla hennes låtar för att de har så fina texter.

Nevermind I'll find someone like you..

Duktig tjej har dammsugit, dammat och torkat golven! Efter att mamma hade smörjt in hela min rygg med liniment. Kunde inte sova igår för att ryggen ville vara fuckad så jag tog en av mina spec värktabletter och deckade efter 5min. haha sov som en döing hela natten tills 12 när mamma väckte mig! Hon hade vart söt och gjort mysig frukost :)

Ska snart gå och duscha och sedan försöka släpa mig till Bojen för att tjäna lite pengar. (Det behövs!)

Tänkte slänga upp en bild men nehe blogg.se sammarbetar inte. Fuck them all.

Chiao!


Det kliar i fingrarna punkt

Som rubriken säger så kliar det i mina fingrar. Vanligtvis har jag inte tid eller lust att blogga pga. alla skoluppgift som vi får nästan dagligen, har man skrivit en uppgift på 5 A4 är man inte sugen på att skriva ett blogginlägg. Men nu har jag sommarlov och är inte van vid att inte skriva alls.

Snart är det midsommar ( WOHOO! )  och jag taggar för fullt! Men midsommar betyder att det blir mörkare och mörkare igen vilket gör mig lite depp. Meeen jag ska inte deppa, jag ska ha så sjukt roligt med mina underbara vänner och alla 3232484 miljoner andra randoms som ska till Öregrund. Hoppas på en GULDKVÄLL.

Det senaste dygnet har jag spenderat tillsammans med min fina vän frida. Vi har hängt vid gimodammen som alla coola kids, glidit runt och chillat. Så skönt att vara med någon som man kan prata med om allt och som frida sa: "Det är så skönt när det kan va tyst utan att det blir en pinsam tystnad och jobbigt". Hon sa massa andra sjuka och mindre sjuka saker också men det tänker jag inte gå in på, vi lämnar det vid "kan myggor vara homosexuella?" vilket var ett av våra samtalsämnen. Vad säger man..

TAGGARÅÅ

har lite halvt panik för att jag inte vet vad jag ska göra imorgon. Hatar när jag inte har en plan att följa, KONTROLL. Kanske kan släpa med mig pappa ut med båten eller nej det skulle bli dåligt väder ja juste. Skit. Ååååååh.


TAGGARÅÅÅÅÅÅÅ


Nu slutar jag nog med detta patetiska försök till blogginlägg och glor på en film istället tills jag somnar av uttmattning av att hålla ögonen öppna. Sommarlov som det ska vara.


Tjingtjiing

P.s. TAGGARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ .D.S

RSS 2.0